VIA VALLEN – BIDADARI KESLEO [Official] [HD] #music #vyanisty

VIA VALLEN – BIDADARI KESLEO [Official] [HD]
OM. SERA VOL 3
® 2017 Mega Record Pro

#music
#vyanisty
#seramania
#omsera

#lyric lagu Bidadari Kesleo

untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

sing tenang ben iso mikir
ra usah sumelang, ojo kuwatir
sing penting lurus mlakumu
ayu atimu, ayu sifatmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo, solo, solo

15
05:11
Rates : 0
http://kidscartoontv.pe.hu/ |  http://dessinanime.pe.hu/ |  http://dailyvideo.pe.hu/ |  http://laguanakterbaru.ml/ |  http://edmcamp.pe.hu/ |  http://edmcamp.esy.es/
PornX